2 Haziran 2011 Perşembe

Fethiye Doğal Güzellikleri

Fethiye de gezilecek yerler denilince aklımıza sizleri ilk önce Fethiye’nin merkezinde karşılayan Kaya mezarları gelir, Kaya mezarları hem Fethiye de gezilecek yerler içinde yer alır hem de tarihi yerler arasında kolay ulaşımıyla da sizlere eşlik eder. Fethiye de gezilecek yerler arasında tarihi eserleri de mutlaka görmelisiniz. Binlerce yıllık tarihin kalıntıları arasında geçmişin tozuyla Fethiye tatili sırasında Fethiye tarihi ile kendinize yeni bakış açıları kazandırabilirsiniz. Antik dönemde Telmessos olarak bilinen Fethiye, önemli şehirlerden biri olmuştur, bu yüzden geride birçok tarihi kalıntı bırakarak Fethiye tatili içerisinde, Fethiye de gezilecek yerler arasında yer almıştır.

Fethiye tatili sırasında Fethiye plajları ve Ölüdeniz Fethiye de gezilecek yerler arasında yer alır, Ölüdeniz’e kendi ulaşım imkanlarınızın dışında merkezden hareket eden dolmuşlarla da gidebilir, Fethiye de gezilecek yerler içerisinde bulunan Ölüdeniz’e giriş yaparken ücret ödersiniz. Fethiye de gezilecek yerler içinde Ölüdeniz’e ücret ödersiniz ama ödediğiniz bu ücrete değer, çünkü içeride birçok imkana sahip olursunuz. Fethiye tatili sırasında ve Fethiye de gezilecek yerler arasında olan Ölüdeniz’de tuvaletten yiyecek içecek ihtiyacına kadar birçok ihtiyacınızı karşılayabilir, bunlar için ayrıca dışarıya çıkmazsınız. Fethiye tatili ile Fethiye de gezilecek yerler arasında yer alan Ölüdenize geldiyseniz, Ölüdeniz’in ilk bölümü olan Belcekız tarafını da görmeniz mümkündür, Fethiye de gezilecek yerler içinde olan Ölüdeniz’in dalgalı kısmı olarak da anılan Belcekız Plajına giriş ücretsizdir.
Fethiye tatili ile her anlamda kendinizi iyi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz, tarihi yerler konusunda sizlere katkısı olduğu gibi, Fethiye de gezilecek yerler anlamında da sizlere birçok seçenek sunar. Kendinize göre bir program uygulayıp Fethiye tatili ile unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Fethiye tatili sırasında Fethiye de gezilecek yerler içinde, Ölüdeniz dışında 12 Adalar, Kayaköy, Saklıkent, Hisarönü, Çalış plajı gibi birçok yeri ziyaret eder, tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Fethiye'nin gezilecek yerlerinin tamamını gezebilmek için bir kaç gün yetmeyecektir. Fethiye'yi zaten öyle bir kaç günde keşfetmek imkansız. Mavi yolculuk, doğal güzellikleri, tyarihi yerleri derken bir iki hafta Fethiye'de gezmek ancak anlamaya yetecektir.

    YanıtlaSil