23 Haziran 2011 Perşembe

Fethiye de Gezilecek Yerler

Fethiye de gezilecek yerler ile farklı bir Fethiye tatili…

Fethiye Ölüdeniz, Çalış ve Göcek gibi tatil yerleri ile her yıl birçok turisti ağırlıyor. Denizin durgunluğu, berraklığı başta olmak üzere Fethiye tarihi ve tabiat güzellikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Fethiye tatili esnasında Fethiye hotel seçeneklerinin dışına çıkmak isteyenler için Fethiye de gezilecek yerler ise tatillerine renk katıyor. Fethiye de gezilecek yerler çok fazla olmakla birlikte hepsini birkaç günde gezip bitirebilmek mümkün değildir. Fethiye tatili ile tatilinize renk katacak olan Fethiye de gezilecek yerler arasında mutlaka görmeniz gerekenlerden başlarsanız Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini bir arada görmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Tabi aynı zamanda deniz, kum ve güneş ve de Fethiye de gezilecek yerler her zamanki tatil keyfinizden daha farklı bir deneyim olacaktır.

Fethiye de Gezilecek Yerler
Fethiye de gezilecek yerler de neler yapılabilir?
  • Fethiye de gezilecek yerler ile tarih ile iç içe bir gezintiye çıkarsınız.
  • Fethiye de gezilecek yerler ile doğayla iç içe olmanın tadına varırsınız.
  • Fethiye de gezilecek yerler size unutulmaz bir deneyim yaşatır.

Fethiye de gezilecek yerler nerelerdir?

Fethiye de gezilecek yerler hem tarihi hem de doğal güzellikler bakımından oldukça zengindir. Açıkçası Fethiye de gezilecek yerler içinde her ikisinden de bahsetmemiz gerekir ki herkes beğendiği yeri seçebilsin. Fethiye de gezilecek yerler içinde Letoon harabeleri ilginç görüntüleri ile geçmişin izlerini yansıtırken insanı da ister istemez büyülüyor. Bu antik şehirde bulunan tapınaklar, kalıntılar Fethiye de gezilecek yerler listenize mutlaka eklemeniz gereken yerlerdir. Fethiye tatili esnasında Fethiye de gezilecek yerler de görülmesi gereken bir diğer antik kentse Xsantosdur. Yine kalıntıları ile ister istemez güzelliğine kapıldığınız kentte Fethiye de gezilecek yerler de ilk sıralarda yer alır. Akdağ’ın eteklerine kurulmuş olan Patara antik kenti de yine Fethiye de gezilecek yerler listenizde olması gereken yerlerden biridir. Tarihe meraklı iseniz Fethiye de gezilecek yerler listesine aldığımız antik kentler sizin için büyük bir ayrıcalık olacak demektir. Cadianda, Sidyma ve Araksa’da Fethiye de gezilecek yerler listenize alabileceğiniz diğer antik kentlerdir.

Tarihi güzelliklerle iç içe piknik yapıp dinlenebileceğiniz ve Fethiye de gezilecek yerler arasında görmeniz gereken yerlerden olan Ören Köyü muhteşem bir Fethiye tatili sunacak sizlere. Ören Köyü’nün ilerisinde bulunan Ören Şelalesi ve Ören Kanyonu da muhteşem güzellikleri ile doğaseverlere huzuru tattıracak Fethiye de gezilecek yerler arasındadır. Bir başka Fethiye de gezilecek yerler listenizde Saklıkent Kanyonu bulunuyor. Fethiye de gezilecek yerler arasında burada yürümek her ne kadar zor olsa da Fethiye tatili esnasında sizi heyecanlandıracak güzelliklerle karşılaşınca buna değeceğini anlayacaksınız. Fethiye de gezilecek yerler listenizde bulundurmanız gereken bir diğer yer ise Yaka Parktır. Asırlık çınar ağaçları arasında muhteşem bir ziyafet çekebileceğiniz Fethiye de gezilecek yerler içindeki Yaka Park’a ulaşım ise özel araçla ya da gezi turları ile mümkün olmaktadır.

Fethiye de gezilecek yerler ile eğlence…

Fethiye de gezilecek yerler ile bambaşka bir keyfe varacağınız Fethiye tatili sırasında hem tarihe hem de doğaya doyacaksınız. Peki eğlence için Fethiye de gezilecek yerler neresi derseniz. Dalış yapıp adrenalin dolacağınız Af Kule ilk sırada yer alıyor. Eğer tam bir su düşkünü iseniz Fethiye de gezilecek yerler içinde Af Kule’yi mutlaka listeye almanız gerektiğini belirtelim. Eğlencenin merkezi olan Fethiye de gezilecek yerler içinde zevk alacağınız Hisarönü ise farklı bir tat bırakır sizde. Eğlence mekanlarının bol olduğu bu Fethiye de gezilecek yerler içinde alışveriş mekanları da bulunuyor. Fethiye tatili esnasında tarih, doğa ve eğlence ile güzel bir keyif alacağınız Fethiye de gezilecek yerler bunlar. Tabi Fethiye de gezilecek yerler içerisinde daha yazılacak birçok yer var ancak listenize bunları alırsanız Fethiye tatili sırasında doyumsuz bir tatil yaşayacağınızdan eminiz.

Fethiye de gezilecek yerler listemizde hazır şimdi de Fethiye tatili keyfimize başlayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder