24 Haziran 2011 Cuma

Green Forest Holiday Village

Green Forest Holiday Village size huzurlu bir tatil keyfi sunuyor…
Fethiye başlı başına en önemli turizm merkezlerinden olmasının yanında Fethiye otellerinin farklı ve ucuz olmaları ile tercih edilen bir belde haline gelmiştir. Öyle ki Fethiye buram buram tarih kokan ve tabiatı ve tarihiyle iç içe yaşayabilmenizi sağlayan nadir tatil yerlerinden biridir. Green Forest Holiday Village Fethiye’de çam ormanlarının arasında ve mitolojik dağın eteklerine kurulu konumu ile bunu doyasıya yaşatabilen Fethiye otelleri arasındadır. Fethiye merkezinin 8 k dışında bulunan Green Forest Holiday Village Fethiye sizin ve sevdiklerinizin rahat bir ortamda dinlendirici bir tatil yapabilmenizi sağlar. Tatil boyunca sakinlik ve sessizlik kısacası huzur istiyorsanız Green Forest Holiday Village Fethiye’de konaklayarak bunu en güzel şekilde yaşayabileceğinizi belirtelim. 

Green Forest Holiday Village
Green Forest Holiday Village’de neden konaklamalıyız?

  • Green Forest Holiday Village Fethiye huzurlu tatil fırsatını sunar.
  • Green Forest Holiday Village Fethiye ekonomik tatil keyfini yaşatır.
  • Green Forest Holiday Village Fethiye’nin aktiviteleri tatilinize renk katar.
Green Forest Holiday Village Fethiye’de huzurlu bir ortam sizleri bekliyor…

Huzur dolu bir tatil keyfini sağlayan Green Forest Holiday Village Fethiye sizleri en iyi şekilde ağırlıyor. Tertemiz çam ormanlarının arasında tatil keyfini yaşayacağınız Green Forest Holiday Village Fethiye’de birçok otel de yaşayamayacağınız huzuru ve zevki yaşatıyor. Fethiye otelleri içerisinde sizlerin memnuniyetini düşünen ve bunu ön planda tutan Green Forest Holiday Village Fethiye’de isteklerinizin ötesinde bir tatille karşılaşacaksınız. Havuz kenarında güneşlenmenin tadına varıp, Green Forest Holiday Village Fethiye’de içeceğinizi yudumlayarak huzurun keyfine varacaksınız. Kalabalıktan hoşlanmayanlar için oldukça ideal olan Green Forest Holiday Village Fethiye’nin odalarında da konforu bulacaksınız. Standart, aile, suit ve engelli odaları bulunan Green Forest Holiday Village Fethiye’de size uygun şık ve rahat dizayn edilmiş odalarda da evinizdekinden daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.

Green Forest Holiday Village Fethiye’de eğlence…

Green Forest Holiday Village Fethiye’de aktivitelerle dolu bir programda sizi bekliyor. Eğlenmenize olanak sağlayan Green Forest Holiday Village Fethiye’de çeşitli aktiviteler hem sizi eğlendirirken hem de farklı deneyimleri yaşamanın keyfine varabiliyorsunuz. Basketbol, masa tenisi, tenis, bilardo ve dart aktiviteleri ile hoş vakit geçirirken aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Farklı deneyimler yaşamak isterseniz de Green Forest Holiday Village Fethiye’de bulunan dalış okulu oldukça güzel bir seçenek oluşturuyor. Su altının gizemli dünyasına katılabileceğiniz Green Forest Holiday Village Fethiye’de eminiz bundan büyük bir keyif alacaksınız. Doğa ile iç içe olabileceğiniz Green Forest Holiday Village Fethiye’de biraz daha heyecan katmak isterseniz tatilinize sevdiklerinizle birlikte jeep safari, trekking(doğa yürüyüşü) yapabilirsiniz. Green Forest Holiday Village Fethiye’de eğlence bitmiyor. Yamaç paraşütü de yapabileceğiniz Green Forest Holiday Village Fethiye’de adrenalinle dolu dakikalar geçirebilir ve tatil anılarınıza en güzellerini ekleyebilirsiniz. Binicilik de yapabileceğiniz Green Forest Holiday Village Fethiye otelleri arasında sizlere tatilinizde en güzel dakikalarınızı yaşatıyor. Fethiye’nin muhteşem beldelerindeki denizin keyfine doymak isterseniz Green Forest Holiday Village Fethiye’de tekne turları ile bu zevke erişebilirsiniz. Fethiye eğlence keyfini yaşatan Green Forest Holiday Village Fethiye herşey dahil konsepti sayesinde de ekonomik tatili doyasıya yaşatıyor. Bu sene Green Forest Holiday Village’de ekonomik tatil avantajı ile hem dinlenip hem de eğleneceksiniz. 

Green Forest Holiday Village Fethiye’de çamaşırhane, kuru temizleme, market, kuaför, doktor, bebek bakıcısı bulunuyor. Gerekli her şeyi bulabileceğiniz Green Forest Holiday Village Fethiye’de tatil keyfinizi doyasıya yaşarak otelin dışına çıkmanıza gerek kalmaz. Araç kiralama hizmeti de bulunan Green Forest Holiday Village Fethiye’de Fethiye’nin güzelliklerine tanık olmak isterseniz bu hizmetten de yararlanabiliyorsunuz. Çocuklar içinde keyifli bir tatil yaşatacak olan Green Forest Holiday Village Fethiye’de çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk bahçesi bulunuyor. 

Green Forest Holiday Village’de sevdiklerinizle huzurlu bir tatil ortamını yaşarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder