14 Temmuz 2011 Perşembe

Fethiyede Yapılacak Aktiviteler

Fethiye dalış ve Ölüdeniz yamaç paraşütü ile bilinmeyenlere yolculuk…

Ucuz otel seçenekleri ile ucuz tatil yapma fırsatını yaşatan Fethiye doğal ve tarihi güzellikleri ile göz kamaştırıyor. Fethiyede yapılacak aktiviteler de bu doğal güzellikleri keşfetmenizi sağlıyor. Fethiye tatili esnasında bu tatilden zevk almanızı ve dolu dolu bir keyif yaşamanıza olanak sağlayan Fethiye dalış ve Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü sizleri heyecan dolu bir serüvene taşıyor. Fethiye tatili sırasında özgürlüğün tadını hissedeceğiniz Ölüdeniz yamaç paraşütü ve Fethiye dalış ile farklı aktivitelere şans tanırken kendinizi de tahmin edemeyeceğiniz bir heyecana kaptırıyorsunuz. Ölüdeniz yamaç paraşütü ve Fethiye dalış aktiviteleri ile Fethiye’nin farklı bir yüzüne tanık olacaksınız. Eşsiz bir tatil keyfine varacağınız Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü ve Fethiye dalış ile yeni maceranıza hazır olun.

Fethiye tatili esnasında neden Fethiye dalış ve Ölüdeniz yamaç paraşütü yapmalıyız?
Fethiyede Yapılacak Aktiviteler
  • Fethiye dalış ve Ölüdeniz yamaç paraşütü ile sınırlarınızı aşarsınız.
  • Fethiye dalış ve Ölüdeniz yamaç paraşütü ile özgürlüğün keyfini yaşarsınız.
  • Fethiye dalış ve Ölüdeniz yamaç paraşütü ile doyumsuz bir keşif yaparsınız.

Fethiye dalış keyfi ile Fethiye tatili…

Fethiye dalış için oldukça ideal bir konuma sahiptir. Sadece konumu ile değil Fethiye dalış ile zengin sualtı dünyasına katılacağınız için de oldukça şanslısınız. Dalış yapmayı bilmiyorsanız Fethiye dalış eğitimi veren yerlerde oldukça kısa bir süre içerisinde öğrenebileceğinizi söyleyelim. Sabahları tekne ile açılıp Fethiye dalış için uygun yere gidiliyor ve burada Fethiye dalış ile ilgili olarak bilgilendiriliyorsunuz. Profesyonel dalgıçlarla birlikte Fethiye dalış keyfini ilk 20 dakika boyunca 3 metreye kadar yapıyorsunuz. Fethiye tatili esnasında apayrı bir haz alacağınız Fethiye dalış eğitimi ile bir sonraki dalışınızda daha derinlere iniyorsunuz ve Fethiye dalış keyfinden sonra sertifikanız veriliyor. Fethiye tatili keyfinizde su altının zengin dünyası ile Fethiye dalış ile karşılaşacağınızı belirtmiştik. İşte Fethiye dalış ile su altında ahtapot, orfoz, sünger ve karagöz gibi çeşitli canlıları Dalyan koyunda; her türlü balık cinsini, mercanları ve rengarenk süngerleri de dalgıçların en gözde Fethiye dalış merkezlerinden biri olan Afkule Mağarasında görebilirsiniz. Fethiye dalış için tam anlamıyla bir cennettir. Başka bir yerde göremeyeceğiniz denizatlarını Fethiye dalış merkezlerinden biri olan Sarıyarlar’da görebileceksiniz. Dalış Fethiye’nin eşsiz güzellikleri ile sizi daha da etkileyecek.

Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü ile özgürlüğü hissedin…

Ölüdeniz denilince akla gelen ilk olarak sessiz durgun denizi ve yemyeşil ağaçları ile insanı etkileyen bir görüntü geliyor. Ancak Ölüdeniz yamaç paraşütü sporu ile de son zamanlarda akla gelen ilk yerlerden biri olma özelliğini ele alıyor. Ölüdeniz yamaç paraşütü Ölüdeniz’in hemen arkasında bulunan Babadağ’da yapılıyor. İnsanın kendini olabildiğince özgür hissettiği Ölüdeniz yamaç paraşütü ile bu tadı doyasıya yaşamak isterseniz Babadağ’da bu eşsiz deneyime siz de katılabilirsiniz. Konakladığınız otelin resepsiyonuna ya da acentalara başvurarak Ölüdeniz yamaç paraşütü keyfine ortak olabilirsiniz. Ölüdeniz yamaç paraşütü için en uygun aylar Nisan ve Ekim ayları arasını kapsıyor. Çünkü diğer zamanlarda Ölüdeniz yamaç paraşütü için tehlikeli fırtınaların olabileceği dönemler. Ölüdeniz yamaç paraşütü için atlayış yapacağınız pistin yüksekliği 1700 metreyi buluyor. Ölüdeniz yamaç paraşütü zevkini ve ucuz tatil keyfini yaşayabileceğiniz oldukça elverişli konuma ve rüzgara sahip olduğu için Fethiye tatili esnasında böyle fırsatı kaçırmamanızı söyleyebiliriz. Yamaç paraşütü Ölüdeniz ile size keyifli anlar yaşatacak.

fethiye dalış ve Ölüdeniz yamac parasutu ile en keyifli anlarınızı yaşayacaksınız. bambaşka bir Fethiye tatili geçireceğiniz fethiye dalış ile su altının gizemini kaldıracaksınız. sevdiklerinizle doyasıya tatili yaşamak için Fethiye dalış ve Ölüdeniz yamaç paraşütü akivitesine siz de katılın.


Fethiye dalış ve Ölüdeniz yamaç paraşütü ile keşfe hazırlanın.

1 yorum:

  1. Fethiyede yapılabilecek aktiviteler arasında en güzel yamaç paraşütü, deniz tutkunları için ise dalış. Gidenlerin mutlaka ikisinide denemesini tavsiye ederim. fethiyeye gidip te denememek olmaz...

    YanıtlaSil