1 Ağustos 2011 Pazartesi

Big Rose Hotel

Big Rose Hotel
Big Rose Hotel, Fethiye'de bulunan otellerden bir tanesidir. Fethiye'nin Hisarönü mevkiinde yer alan Big Rose Hotel Fethiye, müşterilere sunduğu ayrıcalıklı hizmet sebebiyle Fethiye otelleri arasında, önemli bir yere sahiptir. Bu yazımızda da Big Rose Hotel Fethiye ile alakalı bilgiler vereceğiz ve neden Big Rose Hotel Fethiye tercihinde bulunmanız gerektiği hakkında size açıklamalar yapacağız.

Big Rose Hotel Fethiye Konumu

Big Rose Hotel Fethiye, yukarıda da belirttiğimiz üzere Fethiye'nin Hisarönü yöresinde yer almaktadır. Denize sadece 3 kilometre mesafede bulunan Big Rose Hotel Fethiye, Fethiye terminaline de 8 kilometre yakınlıktadır. Yurt dışından ya da uzak illerden gelmeyi planlayanlar için Dalaman Hava Alanı ile Big Rose Hotel Fethiye arasındaki mesafenin de 60 kilometre kadar olduğunu belirtmiş olalım.
Yukarıdaki Big Rose Hotel Fethiye konumu ile ilgili avantajlar; Big Rose Hotel Fethiye tercihinin artmasına neden olan unsurlardandır. Big Rose Hotel Fethiye, konumu itibariyle Fethiye'nin en merkezi yerlerinden bir tanesinde bulunmaktadır.

Big Rose Hotel Fethiye Tesisleri ve Özellikleri

Fethiye eğlence keyfini yaşayabileceğiniz Big Rose Hotel, tesis özellikleriyle de oldukça ileri seviyelerdedir. Big Rose Hotel Fethiye açık yüzme havuzunda bulunan kaydırağıyla, aynı zamanda "mini aquapark" özelliği taşımaktadır. Açık yüzme havuzu ile birlikte Big Rose Hotel Fethiye içerisinde, çocuklara özel yüzme havuzu da yer almaktadır. Yine Big Rose Hotel Fethiye dahilinde bulunan jakuzi, sauna ve masaj hizmetleri sayesinde, gerçek bir tatil yapacaksınız. Tatili gerçekten de rahatlamak için yapıyorsanız, ucuz tatil fırsatını yaşayacağınız Big Rose Hotel Fethiye tam da size göre. Big Rose Hotel Fethiye bünyesinde, mavi bayraklı bir halk plajı da yer almaktadır. Havuzda yüzmekten sıkılanlar için mavi bayraklı halk plajı, oldukça doğru bir tercih olacaktır şüphesiz ki.

Tatilde de spor yapmayı sevenler için Big Rose Hotel Fethiye, uygun şartlara sahiptir. Big Rose Hotel Fethiye içerisinde, mini spor kortları ve sahaları yer almaktadır. Yine bebeklere özel, Big Rose Hotel Fethiye çocuk odası yer almaktadır. Bu odada, çocukların oynaması için çok çeşitli oyuncaklar yer almaktadır. Bu oyuncaklarla vakit geçiren çocuklarınız, Big Rose Hotel Fethiye bünyesinde yapacağınız tatilde size yük olmayacak ve iyi bir tatil geçirmeniz önünde engel olmayacaklardır.

Big Rose Hotel Fethiye Odaları

Big Rose Hotel Fethiye odalarının tamamında, dilediğiniz an serinlemeniz için split klima yer almaktadır. Bu klimayı istediğiniz zaman çalıştırabilir ve ferah bir odaya kavuşabilirsiniz. Yine aileniz ve yakınlarınız ile görüşebilmeniz için bir adet telefon, Big Rose Hotel Fethiye odalarında yer almaktadır. Big Rose Hotel Fethiye odalarında yer alan araçlardan bir tanesi de uydu kanallarını izleyebileceğiniz televizyondur. Bu televizyonu da Big Rose Hotel Fethiye dahilinde kaldığınız sürece istediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Ayrıca Big Rose Hotel Fethiye odalarının tamamında duş ve banyo yer almaktadır. Banyodan sonra saçlarınızı kurutmanız için saç kurutma makinesi de yine Big Rose Hotel Fethiye içerisinde bulunmaktadır.

Big Rose Hotel Fethiye lobisinde, ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz internet hizmeti (wireless) yer almaktadır. Yine alacağınız paket içerisindeki tüm yiyecek ve içecekler, Big Rose Hotel Fethiye dahilinde ücretsiz olarak sizlere sunulacaktır.

Big Rose Hotel Fethiye tercihinde bulunan herkesin eğlenmesi için Big Rose Hotel Fethiye animasyon grubu, sürekli olarak hizmet vermektedir. Fethiye Big Rose Hotel, eğlenmeniz için tüm şartları sağlamış bulunmaktadır. "Ucuz tatil" yapmak için "Fethiye otelleri" gerekli olan tüm avantajlara sahip.
Big Rose Hotel, sizlere en iyi hizmeti vermek için kapılarını sonuna kadar açıyor; güzel bir tatil geçirmeniz için Big Rose Hotel Fethiye, tam da size göre; daha ne duruyorsunuz harekete geçmek için?

1 yorum:

  1. merhaba..

    tatil siteleri kısmına benim siteyi de ekleyebilir misiniz?

    sitem: www.Otellazim.com

    YanıtlaSil