17 Ağustos 2011 Çarşamba

Tatil Köyleri

Tatil köyü içerisindeki her şey, daha iyi bir tatil için düşünülmüş ve hayata geçirilmiştir. Tatilini tatil köyü bünyesinde yapan kişiler, tatil köyü içerisindeki tüm olanaklardan ve avantajlardan faydalanabilirler ve daha iyi bir tatil geçirebilirler. Holiday club olarak da adlandırılan "tatil köyleri", genellikle sahil ilçelerimizde kurulmuş olan tatil merkezleridir. Tatil köyü bünyesinde tatilini gerçekleştiren kişiler, oldukça memnun kalmaktadır. Bunun en büyük sebebi, tatil köyü içerisindeki sınırsız tatil olanaklarıdır. Peki biz bu yazımızda, tatil köyü, yani holiday club ile alakalı, hangi konulardan bahsedip, ne tür bilgiler vereceğiz? Bu sorunun cevabını, maddeler halinde vermeyi uygun görüyoruz.
Tatil Köyleri
  • Öncelikle, tatil köyü olarak sayılan yerlerin, nerelerde ve hangi konumlarda kurulduğundan söz edeceğiz.
  • Holiday club merkezlerine ulaşımın, hangi yollarla yapılabileceğini; yurt içi ve yurt dışından gelen turistlerin tatil köyü merkezlerine nasıl ulaşabileceği konusunda bilgiler vereceğiz.
  • Tatil köyü deyince hangi özelliklerin aklımıza gelmesi gerektiğinden ve genel olarak holiday club niteliklerinden bahsedeceğiz.
  • Tatil köyü içerisinde bulunan otellerin özelliklerinden ve yine bu otellere ait odalarda bulunan eşyalardan, araç ve gereçlerden söz edeceğiz.
  • Son olarak, neden tatil köyü tercihinde bulunmanız gerektiğini ve holiday club tercihinin size ne gibi olumlu avantajları sunacağını belirteceğiz.


Tatil Köyü ve Ülkemizdeki Konumu


Holiday club olarak da adlandırılan tatil köyü, ülkemizde gittikçe sayısı artan tatil merkezleridir. Konumu itibariyle, Türkiye'de önemli bir yere sahip olan tatil köyü, "tatil" deyince akla ilk gelenlerdendir. Genellikle sahil kasabalarında kurulan holiday club ve tatil köyü, tatili deniz, kum ve güneş üçlüsü olarak görenlerin en fazla tercih ettikleri yerlerdir.


Tatil Köyü ve Ulaşım Olanakları


Ülkemizde "tatil köyü" olarak sayılabilecek mekanların neredeyse tamamı, kolay ulaşılabilecek yerlerde kurulmuştur. Ülke dışından ve ülke içinden gelebilecek kişilerin rahatça ulaşabilmeleri için uygun yerlere kurulan tatil köyü ve holiday club merkezlerine hava yolu ve kara yolu ile kolayca ulaşabilirsiniz. Yolculuğun stresini tatil köyü içerisinde atmak, sizin için hiç de zor olmayacaktır.


Holiday Club ve Genel Özellikleri


Tatil köyü bünyesinde bir ya da birden fazla hotel bulunabilmektedir. Bu otellerin tamamı, tatil köyü merkezine yakışır bir şekilde dizayn edilip hizmete sunulmuştur. Genellikle "5 yıldızlı otel" statüsüne sahip bu oteller, müşteri merkezli hizmet anlayışı ile gelen tatilcilerin mutlu ayrılmalarını sağlamaktadır.
Tatil köyü bünyesinde bulunan otellerde, restorandan açık ve kapalı yüzme havuzlarına kadar, barlardan animasyon ekiplerine kadar birçok hizmet sunulmaktadır. Bu hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanmak için herşey dahil otel konseptinden faydalanmanızı ya da erken rezervasyon ile ekonomik tatil yapmanızı öneriyoruz. Tatil köyü ve holiday club içerisindeki bu imkanlardan faydalanmadan tatilinizi sonlandırmak, akıllıca bir davranış olmayacaktır şüphesiz ki.
"Ucuz tatiller" geçirmek, tatil köyü bünyesinde mümkündür. Yukarıda da belirttiğimiz üzere, erken rezervasyon ve her şey dahil konseptli paketler, "ekonomik tatil" geçirebilmeniz için uygun seçeneklerdir. Club holiday merkezleri, daha iyi bir tatil geçirmeniz için çeşitli fırsat ve avantajlarla donatılmıştır; siz de tatilinizi tatil köyü bünyesinde gerçekleştirin, siz de doyumsuz ve asla unutamayacağınız bir tatilin kapılarını sonuna kadar aralayın. Daha ne duruyorsunuz? Hemen harekete geçin, gerçek bir tatil nedir, "tatil köyü" sayesinde görün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder