29 Ağustos 2011 Pazartesi

Seketur Hotel

Seketur Hotel
Fethiye otel seçenekleri bakımından oldukça fazla çeşide sahiptir, 3 yıldızlı, 4 yıldızlı ve 5 yıldızlı otel seçeneklerinin yanı sıra lüks otel bulabilmenizde mümkündür. Seketur Hotel de Fethiye'de bulunan ve 3 yıldızlı otel olan otellerinden biridir. Seketur Hotel Fethiye de tatil yapmak, Ölü denizin keyfini çıkarmak ve unutamayacağınız güzellikte bir tatil yapmanız demektir. Seketur Hotel Fethiye de 73 oda kapasitesi ile, 150 kişiye hizmet verebilecek potansiyelde bir tesistir. Seketur Hotel Fethiye ucuz oteller listemizde yer almaktadır. Çünkü Seketur Hotel Fethiye de bulabileceğiniz kalite ve fiyat özelliği olarak birinci sıradadır. Seketur Hotel Fethiye de odaların özellikleri gerekse Seketur Hotel Fethiye ki konumu itibari ile Fethiye tatiliniz için ulaşım problemi yaşamadan tatil yapmanıza imkan veren bir tesistir. Ailece yapacağınız tatiller için Fethiye’yi tercih ettiyseniz, Çalış plajının ününü duydunuz demektir. Seketur Hotel de konaklarken Çalış plajında denize girerek mükemmel bir yaz tatili yapmanız mümkün. Aynı şekilde canlı bir gece hayatına ve Seketur Hotel özellikler açısından kaliteli bir tatil için de Fethiye doğru seçimdir! Yazımızda sizler için Seketur Hotel Fethiye incelemesi yapmak istiyoruz, Seketur Hotel Fethiye oda özellikleri, Seketur Hotel Fethiye fiyat ve kalite açısından özellikleri konusunda bilgiler aktarmak istiyoruz.

Seketur Hotel Oda Özellikleri

Erken rezervasyon otelleri arasında yer alan Seketur Hotel odalarından, konforundan ve kaliteli hizmet personelleri ile tatilcilere unutamayacakları bir tatil yaşatan Seketur Hotel den bahsetmek istiyoruz. Odaların konforu, rahatlığı, işletmenin samimi yapısının yanında, kaliteden taviz vermemesi göz doldurmaktadır. Seketur Hotel Fethiye de Ölü deniz manzaralı odalarda konaklama imkanınız vardır. Bu sayede sabahlar güne güzel bir başlangıç yapabilir, Seketur Hotel Fethiye de olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Seketur Hotel Fethiye odalarında televizyon, telefon, oda servisi (kahvaltı hizmeti) bulunmaktadır. Seketur Hotel Fethiye de ayrıca, yaz kış dört mevsim tatil yapmanızı kolaylaştıracak bir özellik olan klima özelliği de bulunmaktadır. Seketur Hotel Fethiye de tatil yapmanız için, Seketur Hotel diğer özelliklerinden bahsederek yazımızda devam etmek istiyoruz.

Seketur Hotel Fethiye Çalış Plajı

Çalış plajına olan yakınlığı ile Seketur Hotel Fethiye de tatil yapmanın doğa sporları, su sporları ile olan bağınızı güçlendireceğini söyleyebiliriz. Çalış plajı Fethiye merkeze 8 dakika mesafededir. Bu nedenle hem alışveriş merkezlerine hem de konaklama, restoran gibi hizmetleri alabilecekleri işletmelere yakındır. Seketur Hotel Fethiye de konakladığınızda Çalış plajında denize girebilir, çeşitli su sporları yapabilirsiniz.

Seketur Hotel Fethiye

Seketur Hotel Fethiye de hem yaz tatili hem de kış tatili yapmanız için ideal bir tercihtir. Seketur Hotel Fethiye de merkezi bir konuma sahip olmanın yanı sıra, ucuz tatiller programınız için de doğru bir tercih olacaktır. Seketur Hotel neden tercih edilmelidir diye soracak olursanız, Seketur Hotel Fethiye de bulabileceğiniz kaliteli otellerden biridir. Seketur Hotel Fethiye de Ölü denize olan yakınlığının dışında;  çocuk havuzu, yetişkin havuzu, otopark ve güvenlik kasa hizmeti bulunmaktadır. Tüm bu hizmetleri, özellikleri göz önüne aldığımızda Seketur Hotel Fethiye de tatil yapmanın güvenli, konforlu ve eğlenceli bir alternatif olduğunu sizlere söylemek istiyoruz. Seketur Hotel Fethiye de tatil yapmak, hayallerinizdeki tatili yaşamaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder