29 Ağustos 2011 Pazartesi

5 Yıldızlı Otel

5 Yıldızlı Otel
5 yıldız otel konseptine sahip konaklama işletmeleri, sundukları hizmet konusunda kaliteden taviz vermeyen ve diğer otellere nazaran çok daha fazla detaya, kaliteye sahip olan otellerdir. 5 yıldızlı otel de tatil yapmak için öncelikle şehir merkezlerinde tatil yapmayı tercih etmeniz gerekiyor. Çünkü 5 yıldız otel küçük il ve ilçelerde bulunmuyor. Ucuz tatiller içinde ekonomik hotel kategorisinde değerlendirebileceğiniz 5 yıldız otel işletmeleri, erken rezervasyon ve taksitli ödeme seçenekleri ile misafirlerine ekonomik anlamda kolaylıklar da sağlamaktadır. Özellikle zincir 5 yıldız otel marka olarak tüm dünyada şubeleri bulunan, konfor ve kalite açısından belli derecede takdir gören işletmeler, yurt dışı tatilleriniz için öncelikli olarak değerlendirmeniz gereken 5 yıldız otel tesisleri, markasıdır. Bu anlamda, tatil programınızı yaparken 5 yıldız otel alternatiflerini de değerlendirmeniz gerekir.
Zincir 5 yıldız otel işletmeleri her şubelerinde aynı konfora sahiptirler. Gerek kalite gerekse hizmet kalitelerinden ödün vermeyen, marka değeri olan zincir 5 yıldız otel tesislerinde her ülkede her şehirde benzer nitelikte kaliteyi bulabilirsiniz. Tek fark şu olacaktır, zincir 5 yıldız otel de konaklarken bulunduğunuz şehrin yöresel bir takım özelliklerine uygun olan standart oda sayısı fazla olabilir. Bunun dışında gerek suit odalar gerekse kral daireleri zincir 5 yıldız otel işletmelerinde aynıdır.

5 yıldız otel hizmetleri

5 yıldız otel de odaların kalitesinden tutun da, ikramlar, ek özellikler ve mimari açısından kaliteli bir sunum ve hizmetle karşılaşırsınız. Fitness merkezi, spa, güzellik salonu, masaj, havuz, restoran gibi birçok ek özellik, 5 yıldız otel de kusursuz bir tatil yapmanız için vardır.

5 yıldız otel ile diğer oteller arasında ne gibi bir fark vardır?

5 yıldız otel için en belirgin özellik, oda servisi hizmetinin tüm gün ve tüm gece boyunca devam etmesidir. 5 yıldız otel de 7-24 oda servisi ile konfordan taviz vermezsiniz. Diğer otellerde çoğunlukla bu hizmet gece 12 de bitmektedir. Ancak 5 yıldız otel özelliği olarak, oda servisi hizmetinde sınır yok, süreklilik özelliği vardır. 5 yıldız otel konsepti, merkezi yerlerde bulunmalarından ziyade, konfordan vazgeçmeyenler için özel suitler ve kral daireleri ile renklenmektedir. 5 yıldız otel de tatil yaparken, lüks döşeli odalar, lüks lobiler, trend iç mimari ile hem göz zevkiniz hem rahatınız ön planda tutulmaktadır.

5 yıldız otelde ekonomik tatil yapmak mümkün müdür?


5 yıldız otel tatil anlayışınızda kaliteden taviz vermezsiniz. Ancak ucuz tatiller söz konusu olduğunda, 5 yıldız otel de konaklamanın da mümkün olması gerekir. Ödeme kolaylıklarının yanı sıra sezon indirimleri ile de 5 yıldız otel de ekonomik tatil yapma imkanınız bulunmaktadır. Tüm bunların dışında, 5 yıldız otel tatili yaparken sezon fırsatlarının yanında erken rezervasyon imkanını da kullanmanızı öneririz. 5 yıldız otel tatilinizi programlarken, tatilinizi yapacağınız tarih aralığını çok önceden belirlerseniz eğer, tatil programınız için 5 yıldız otel den rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Bu sayede ekonomik ayrıcalıklar elde ederek 5 yıldız otel de tatil yapma şansını yakalarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder