18 Ağustos 2011 Perşembe

Greenland De Luxe Hotel

Greenland De Luxe Hotel
Fethiye otelleri tatil köyleri, deluxe hoteller beach clublar gibi bir çok çeşitliliğe sahiptir. Greenland De Luxe Hotel de Fethiye otelleri içerisinde bulunan ve en fazla tercih edilen otellerden bir tanesidir. Bunun en büyük nedeni, Greenland De Luxe Hotel tesisleri içerisinde verilen hizmet ve Greenland De Luxe Hotel tesislerine gelen tatilcilerin bu hizmetlerden doyasıya faydalanmalarıdır. Biz de kaleme aldığımız bu yazımızda, Greenland De Luxe Hotel tesisleri ile alakalı bilgilendirmelerde bulunacağız ve bu sayede Fethiye tatili yapmayı planlayıp Fethiye otelleri bünyesinde kalmayı planlayanlar ve zaten Greenland De Luxe Hotel tesisleri seçiminde bulunmuş kişilerin Greenland De Luxe Hotel tesisleri ile ilgili daha geniş bilgilere sahip olmasını sağlayacağız. Fethiye tatili yapmak isteyen ya da Fethiye otelleri bünyesinde kalmayı düşünen kişilerin, bu yazımızı mutlaka okumalarını öneriyoruz.

Nelerden bahsedeceğiz bu bilgilendirme yazımızda? Greenland De Luxe Hotel tesisleri ile alakalı kaleme aldığımız bu yazımızda, öncelikle Greenland De Luxe Hotel tesislerinin Fethiye ve Fethiye otelleri içerisindeki konumu ve yerinden bahsedeceğiz, sonrasında Greenland De Luxe Hotel tesislerine ulaşımın nasıl olacağı ile alakalı bilgilendirmelerde bulunacağız, ardından Greenland De Luxe Hotel tesislerinin genel niteliklerinden söz edeceğiz ve Greenland De Luxe Hotel içerisindeki odaların özelliklerinden de bahsedip yazımızı sonlandıracağız. Genel anlamda, neden Greenland De Luxe Hotel tercihinde bulunmanız gerektiği konusunda, sizi aydınlatmaya çalışacağız.

Greenland De Luxe Hotel Tesislerinin Konumu ve Ulaşımı

Greenland De Luxe Hotel tesislerinin Fethiye otelleri içerisinde farklı bir konumu olduğunu söylemiştik. Orta büyüklükte bir otel olmasına rağmen, gerek çalışanları gerek ise misafirlerine sunduğu olanaklar ile Greenland De Luxe Hotel tesisleri, Fethiye otelleri arasında farklı bir yerdedir.
Fethiye'nin Ovacık mevkisinde yer alan Greenland De Luxe Hotel, doğal güzelliklerle çevrili bir alanda kurulmuştur, inşa edilmiştir. Hem doğanın bütün seslerini işitebileceğiniz hem de deniz, kum ve güneşin keyfini sonuna kadar çıkarabileceğiniz bir otel tercihinde bulunmak istiyorsanız, Fethiye otelleri içerisinde size en uygun otellerden bir tanesi de Greenland De Luxe Hotel tesisleridir. Greenland De Luxe Hotel ile Ölüdeniz arasında, sadece 4 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır.
Greenland De Luxe Hotel tesislerine ulaşım da oldukça kolaydır. Fethiye Terminali'ne 8 kilometre mesafede yer alan Greenland De Luxe Hotel, farklı illerden gelen kişiler için uygun bir konumdadır. Nitekim tercih etmiş bulunduğunuz otobüs firmasının servisleri ile Greenland De Luxe Hotel tesislerine ulaşmanız, çok kısa bir zaman alacaktır.
Dalaman Hava Alanı'na 60 kilometre mesafede yer alan Greenland De Luxe Hotel tesisleri, yabancı ülkelerden gelen turistler için de gayet iyi bir yerde kurulmuştur. Uçaktan indikten bir saat sonra, Greenland De Luxe Hotel içerisinde soluk alabilir, gerçek bir tatilin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Greenland De Luxe Hotel Odaları ve Özellikleri

Greenland De Luxe Hotel, bünyesinde bulunan açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzu ile, ana restoran ve snack barları ile, 24 saat oda servisi ve sağlık hizmeti ile, içerisinde yer alan spor tesisleri ile Fethiye otelleri arasında bulunmaz bir oteldir.
Fethiye otelleri, kaliteli bir tatil yapmanız için türlü olanaklarla dizayn edilmiş otellerdir. Bu oteller içerisinde saygın bir yere sahip olan Greenland De Luxe Hotel odalarında, söz konusu saygınlığa yakışır bir şekilde hizmet sunulmaktadır. Telefon, klima, televizyon, mini bar ve saç kurutma makinesi, Greenland De Luxe Hotel tesislerinde yer alan eşyalardan sadece birkaçıdır.
"Fethiye otel" seçenekleri içerisinde tercih edebileceğiniz sayılı otellerden birisi olan Greenland De Luxe Hotel, "ucuz tatiller" yapmayı alışkanlık haline getiren kişiler için de bulunmaz fırsatlar sunmaktadır. Hemen "erken rezervasyon" yapın ve Fethiye otelleri içerisinde yer alan Greenland De Luxe Hotel tesislerinde keyifli bir tatil için ilk adımı atın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder